Text

Leverandør av fjernvarme til næringslivet og privatpersoner

siden 1984

Text
Produksjonsanlegg

Vi produserer fjernvarme på to produksjonsanlegg i Drammen. Her kan vi vise til ulike produksjonsanlegg med ulike produksjon og produksjonsutstyr innenfor fjernvarmeproduksjon. Våre anlegg har stort fokus på riktig fremgangsmåte og vi stiller strenge krav til helse, miljø og sikkert (HMS) for alle våre arbeidere.

Produksjonsanlegg Brakerøya i Drammen

På vårt produksjonsanlegg på Brakerøya har vi en varmepumpe som tar 15 MW (grunnlast). Anlegget dekker størsteparten av behovet hele året. Fjernvarmeanlegget henter varme fra Drammensfjorden, og bruker ammoniakk til å frakte energien rundt . Anlegget har en reservelast (spisslast) på 30 MW, som tar unna produksjon i små perioder hvor energibehovet er størst. For eksempel vil reservelasten slås inn når det er som kaldest på vinterstid.


Produksjonsanlegg Sundland i Drammen

Vår fjernvarmeanlegg på Sundland har en biokjele på 8 MW (grunnlast), hvor vi fyrer med trepellets. Dette betyr at vi har en mer miljøvennlig og CO2-nøytral produksjon som frigjør karbondioksid som har vært bundet av treet. På dette anlegget har vi en litt mindre reservelast (spisslast) på 16 MW, som hjelper til ved ekstra behov på vinteren. Ved perioder med store energibehov har anlegget muligheter til å benytte både biodiesel og fyringsolje.

Text

Kontakt oss

 

Text

Besøk- / regningsadresse: Jacob Borchs gate 5, 3012 Drammen

E-post: df@df.no

Tel: +47 92 48 35 35  vakttelefon (driftsrelaterte henvendelser utenfor åpningstid) 41577951

Text

Skriv til oss

Form
Fullt navn
Epost
Melding
Text

Editap 2017 All rights reserved

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon